Nieuws

GEZOCHT: enthousiaste kleinvaarbewijs schippers/boatmanagers die ons team kunnen versterken. Voor mee info bel met 020 214 9595 of stuur een email naar info@sloephurenamsterdam.nl met je gegevens en ervaring.

Medio oktober 2017 gaan onze boten wij verhuizen naar de momenteel in aanbouw zijnde E-Harbour. Deze haven is speciaal aangelegd voor het afmeren en opladen van electrische boten en past volledig in een nieuwe duurzame toekomst van Amsterdam. De E-Harbour is gelegen op een steenworp van onze oude afmeerlocatie. Wij feliciteren Jaap Schippers met zijn nieuwe haven en zien uit naar een prettige samenwerking. 

 

NIEUW Adam's boats!

Wees de kapitein van je eigen elektrische sloep, en vaar weg met de schitterende Adam's sloep. Je hebt geen vaarbewijs nodig en de sloep heeft plaats voor maximaal 7 personen. De Adam's sloep is te huur vanaf de Jachthaven Port Entrepot.

Voor meer informatie klik hier!

 

Heeft u een bedrijfuitje of feestje en wilt u hier professionele foto's van!? Voor € 150,- gaat er een fotogra(a)f(e) een uurtje mee op de sloep. Deze maakt foto's op de boot, maar ook vanaf de kade! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Het Fotografen Bureau 06-55087089

 

 

Het Amsterdam Light Festival vindt plaats van 28 november 2014 t/m 17 januari 2015. Het Amsterdam Light Festival belooft dit jaar het grootste en meest spectaculaire editie ooit te worden!

-NIEUW- De ' Majestic' sloep geboekt en toch matig weer?? De 'Majestic' heeft een stoffen overkapping met voldoende ramen om je droog en warm t houden!

Het Sail spectakel wordt dit jaar groter dan ooit..!! De openingsparade zal dit jaar dubbel zo lang zijn als de vorige editie!

sail

Op 25 augustus 2014 is onze nieuwe website online gegaan!