Gaypride 2021 (Canal Pride)

Gaypride/Canalpride 2022!
De Canal Pride Amsterdam is hét jaarlijkse hoogtepunt voor gay Amsterdam. Dit jaar zal de Amsterdam gay pride plaatsvinden van 30 juli t/m 7 augustus 2022. Mis dit spectaculaire weekend niet! Met dit jaar nog meer straatfeesten, gay dance parties. Op zaterdag 6 augustus wordt 's middags voor de eenentwintigste maal de Canal Parade gehouden, de botenoptocht met een bonte stoet boten gaat van start om 14.00 uur vanaf Oosterdokdok door de Prinsengracht en Amstel en eindigd in het Westerdok. Met regelmatig 350.000 toeschouwers is dit evenement één van de best bezochte evenementen in Amsterdam. Daarmee staat de uitbundige Amsterdam Pride op de derde plaats van grootste buitenevenementen van de stad Amsterdam, direct na Koninginnedag en de culturele Uitmarkt en het is tevens al jaren het grootse gay-evenement van Nederland.

Ook wij zullen dit jaar weer meevaren om dit spectakel van dichtbij mee te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven voor Gaypride 2021?

Voor reserveringen en informatie vul bij voorkeur onderstaand contactformulier in (of mail naar info@sloephurenamsterdam.nl)