Zonder schipper

Sloep huren zonder schipper

Adam's Boats Hoe werkt het?                                                      Vragen over Adams's Boats? Bel 06 143 164 65

Wees de kapitein van je eigen elektrische sloep. Je vaart de elektrische sloep zelf door de Amsterdamse grachten. Je hebt namelijk geen vaarbewijs nodig om een sloep te huren. Er kunnen in totaal zeven mensen mee.

Goed bereikbaar

Bij Adam’s Boat’s kun je terecht voor het huren van een bootje, daarnaast bieden wij talloze andere voordelen die het huren van een bootje tot een onvergetelijke dag maakt. Zo wordt je persoonlijk ontvangen in de mooie jachthaven Port Entrepot. Deze sfeervolle haven is goed bereikbaar met OV (Bus lijn 22, metro Lijn 26 IJburg, halte Rietlandpark) fiets en auto. Bovendien kan er tegen gunstige tarieven geparkeerd worden.

- De maximumsnelheid van de elektrische sloep is 6 km/u.
- Je hebt geen vaarbewijs nodig om een sloep te besturen.
- Iedere sloep heeft plaats voor zeven mensen en er is veel opbergruimte.
- Aan boord leveren wij kussens om het zo comfortabel mogelijk voor je te maken.

Graag willen wij je er op wijzen dat het gebruik van alcohol door de bestuurder van de boot niet is toegestaan. Uiteraard dienen eventuele botsingen en bootschades gemeld te worden, Adam zal de boot controleren bij terugkomst.

Als je een sloep bij Adam's huurt, zit je nergens aan vast. Je maakt eenmalig een online reservering en betaalt €45,- per uur. Een uur is zo voorbij, daarom hanteren wij een minimale vaartijd van twee uur. Voordat je gaat varen, betaal je €150,- borg contant. Dit bedrag krijg je na afloop van ons terug. Als je de reservering wilt annuleren, betaal je 25% van het totaalbedrag aan annuleringskosten. Komt de datum niet meer uit? Je verplaatst de dag helemaal gratis.

Boek nu makkelijk online: