Zonder schipper

Sloep huren zonder schipper

Informatie, aanvragen en boekingen rechtstreeks bij de aanbieders (niet via ons)

Vragen over Boaty.nl Bel 06 2714 9493 en info@boaty.nl            

Vragen over Boats4rent Bel. 06 2632 6420 en info@boats4rent.nl

Vragen over Adams's Boats? Bel 06 143 164 65 info@adamsboats.com

Bootje huren zonder schipper: voor zelf varen met een kleine groep

Je kunt in Amsterdam ook een klein sloepje zónder schipper huren. Daarvoor hoef je geen vaarbewijs of ervaring te hebben. Dat is vooral aantrekkelijk als je zelf wilt varen en met een klein groepje bent. Besef wel dat degene die de boot bestuurt nuchter moet blijven en dat je je bootje ophaalt en ook weer terugbrengt op een vaste locatie.

Zelf verhuren wij geen sloepen zonder schipper. Maar we kunnen je wel een aantal collega-bootverhuurders aanbevelen waar je een bootje kunt huren om zelf mee over de grachten te varen. Voor meer informatie en voor reserveringen kun je de links hieronder aanklikken en rechtstreeks met de aanbieders contact opnemen.

1. Boats4rent (eenvoudig en voordelig)

Boats4rent verhuurt open fluisterboten voor maximaal zes personen. Vanaf de ligplaats bij de Westergasfabriek zit je zo op de hoofdgrachten en in de Jordaan. Boats4rent is de voordeligste bootverhuur voor kleine bootjes in Amsterdam. Hun tarieven beginnen bij euro 79,- voor drie uur varen. De bootjes zijn eenvoudig, degelijk en simpel zelf te besturen. Bij Boats4rent kun je makkelijk online reserveren. Bij aankomst ligt je bootje dan voor je klaar en krijg je een persoonlijke uitleg door hun personeel.
Meer informatie

2. Boaty Bootverhuur (eenvoudig en voordelig)

Boaty is erg vergelijkbaar met Boats4rent. Het belangrijkste verschil is de locatie. Boaty ligt tegen de Pijp aan. Dat is handig als je aan de zuidkant van de stad woont of als je met de Noord-Zuidlijn komt. Vanaf de ligplaats van Boaty vaar je de stad in over de Amstel of via het Rijksmuseum. Bij Boaty kun je niet alleen een open bootje voor max. 6 mensen huren, maar ook een aantal bootjes met een dakje. Dat geeft wat schaduw of bescherming tegen de regen. Ook bij Boaty kun je online boeken en krijg je voor je afvaart een duidelijke instructie.
Meer informatie

3. Adam’s Boats (groter, luxer en duurder)

Adam’s Boats heeft wat grotere, luxere en dus ook duurdere sloepen. Deze zijn geschikt voor maximaal 9 personen. Ze kosten euro 45,- per uur met een minimale vaartijd van 2 uur. De ligplaats is wat verder uit te centrum aan de zuidkant van de stad. Dat is vooral handig als je met de auto van buiten de stad komt en makkelijk en voordelig wilt parkeren. Vanaf Adam’s Boats vaar je na een persoonlijke ontvangst en uitleg over de Amstel de stad in.
Meer informatie