De beste en leukste sloepen huren in Amsterdam!

Sloep of salonboot huren in Amsterdam voor 1 tot 109 personen? Overdekte sloepen?  Met schipper of zelf varen? Of toch liever een dichte salonboot? Op deze site vind je alle informatie voor het huren van een sloep of salonboot in Amsterdam. Stuur ons een mail met jouw vragen en wensen en wij reageren binnen 24 uur, maar meestal veel sneller. Wij zijn de goedkoopste zonder in te leveren op kwaliteit! Met zijn vanaf prijs van 235,- incl. BTW voor 1,5 uur voor een schitterende sloep met kapitein, hoef je niet verder te zoeken! Dit is de plek voor het huren van een fantastische sloep!

Varen&Corona: WE MOGEN WEER VAREN!!cool
Voorlopig kan je met de 1,5meter regel op de Boozzer 6pers., Majestic 9pers., Royalty 10pers. varen! Met kopples/ families bij elkaar tot +/- 15pers.  Heb je een grotere groep? Neem dan 2 boten met 50% korting! (icm. drankarr.)

TIJDELIJKE AKTIE(!) 50% KORTING op de boothuur(!) in combinatie met een drankarrangement v.a. 2uur varen (geldig voor vaar periode 1 juni t/m 31 aug. op de Boozzer/Majestic/Royalty)(geldig voor nieuwe reserveringen na 27 mei)


Sloep huren Amsterdam op facebook

Contactformulier

* is verplicht