Genieten tijdens de

Burger & Drinks Boot

Burger & Drinks Boot

Rondvaart met Burger & Drinks

Wil je een gezellige activiteit organiseren met vrienden? Zoek niet verder! Stap aan boord en verken de Amsterdamse grachten terwijl je geniet van een verfrissend drankje en een smakelijke burger.

Leun lekker achterover, ontspan en geniet van een verfrissend drankje en een heerlijke huisgemaakte burger. Deze cruise vindt plaats op een van onze luxe open sloepen, waar je kunt genieten van een schitterend uitzicht.

  • Beschikbaar vanaf slechts €54,95 per persoon!
  • Onbeperkt bier, wijn en frisdrank inbegrepen.
  • Begeleid door een ervaren schipper.

Kies zelf je vaarduur

Minimaal 1,5 uur

Onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Met professionele schipper

Burger & Drinks Boot

Huisgemaakte burgers

Onze huisgemaakte burgers worden bereid met hoogwaardige ingrediënten: een sappige burger, kaas, tomaat, sla, rucola, komkommer en saus, allemaal samengebracht op een smakelijk broodje.

Heb je speciale dieetwensen of gewoon een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw dag met koude drankjes, heerlijke burgers en het beste uitzicht onvergetelijk wordt!

Aanvullende informatie over het arrangement

De schipper staat op jullie te wachten bij onze opstaplocatie nabij het Centraal Station. Hij zal ervoor zorgen dat jullie drankjes ijskoud klaarstaan voor een onvergetelijke tocht. Geniet van de prachtige grachten van Amsterdam en laat je verrassen door een schitterende route door de stad!

Op de boot worden onbeperkt bier, wijn en frisdrank geserveerd. En wanneer we zeggen onbeperkt, bedoelen we ook écht onbeperkt!

Al onze boten varen doorgaans als open boten, wat natuurlijk heerlijk is tijdens zomerse dagen. Maar maak je geen zorgen, als het begint te regenen, zorgen wij er standaard voor dat de boten worden overkapt, zodat jullie lekker droog en warm blijven.

Alle groepsarrangementen vertrekken en eindigen bij Oosterdokskade 8, naast het Chinees Restaurant “Seapalace”. Dit bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand vanaf Centraal Station. Je kunt dus gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de locatie komen. Als je met de auto komt, raden wij aan om een parkeerplek te reserveren bij Parkeergarage Oosterdok.

Wil je wijzigingen aanbrengen in je boeking? Denk aan het toevoegen of verwijderen van personen, het toevoegen van een glas prosecco of sterke drank, of het kiezen voor een BBQ of bittergarnituur? Je kunt te allen tijde wijzigingen aanbrengen in je boeking. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon. We helpen je graag verder!

We beschikken over verschillende boten met een toilet aan boord. Geef in je aanvraag aan dat je graag een boot met een toilet aan boord wilt tijdens je uitje. Mocht er geen toilet aan boord zijn, dan kunnen we ook een tussenstop maken bij een van de restaurants langs het water. We zorgen ervoor dat je comfortabel en ontspannen kunt genieten van je uitje!

Alle arrangementen starten vanaf 10 personen. Als je echter met slechts 2 of 5 personen op de boot wilt gaan, houd er dan rekening mee dat je nog steeds voor 10 personen zult betalen. We kijken ernaar uit om je ongeacht de groepsgrootte een geweldige ervaring te bieden!

Burger & Drinks Boot

Wat mag je verwachten?

  • Een unieke ervaring op het water terwijl je de Amsterdamse grachten verkent.
  • Geniet van deze bijzondere ervaring samen met vrienden en familie.
  • Proef heerlijke huisgemaakte burgers tijdens de tour.

Wacht niet langer

Boek direct jouw Burger & Drinks Boot!

Verzeker jouw plekje aan boord!

Gerelateerde arrangementen

Misschien is dit ook wat voor jou