Ultiem genieten op de

Borrelboot

Borrelboot

Borrelen in de Amsterdamse grachten

Geniet van een heerlijke borrel op een prachtige boot in Amsterdam! Reserveer nu een (open) boot en stap aan boord van onze luxe sloep. Laat de zorgen over de rekening of een nieuw drankje achterwege, want alles is binnen handbereik. Ontspan en geniet van je vaartocht zonder onderbreking. Dit wordt gegarandeerd jouw perfecte uitje!

  • Vanaf slechts €44,50 per persoon!
  • Onbeperkt bier, wijn en frisdrank inbegrepen;
  • Met een professionele schipper aan het roer.

Kies zelf je vaarduur

Minimaal 1,5 uur

Onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Met professionele schipper

Borrelboot

Borrelboot met de leukste schipper

Onze lokale schipper staat klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis door de Amsterdamse grachten. Hij kent de wateren als zijn broekzak en zal je de meest betoverende plekken laten zien, doorspekt met interessante feiten over de geschiedenis en cultuur van de stad.

Heb je specifieke wensen of vragen? Aarzel niet om cont

act met ons op te nemen. We helpen je graag om jouw ideale tour samen te stellen!

De schipper staat voor jullie klaar bij onze opstaplocatie vlakbij Centraal Station. Hij zorgt ervoor dat jullie drankjes ijskoud zijn voor een onvergetelijke tocht. Laat je verrassen door een onvergetelijke route en geniet van de prachtige grachten van Amsterdam!

De boot is voorzien van een ruime voorraad frisdrank, bier en wijn, allemaal onbeperkt beschikbaar. En met “onbeperkt” bedoelen we ook echt onbeperkt!

Bij mooi weer varen al onze boten normaal gesproken open, wat heerlijk is op zomerse dagen. Maar als het begint te regenen, zorgen we er standaard voor dat de boten worden overkapt, zodat iedereen lekker droog en warm kan blijven.

Alle groepsarrangementen vertrekken en eindigen bij Oosterdokskade 8, naast het Chinees Restaurant “Seapalace”. Dit is slechts ongeveer 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Hierdoor is het gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, raden we aan om een parkeerplek te reserveren bij Parkeergarage Oosterdok.

Wil je iets aanpassen in je reservering? Of het nu gaat om het toevoegen of verwijderen van gasten, het kiezen van een ander drankje zoals prosecco of sterke drank, of het selecteren van een BBQ of bittergarnituur, we staan klaar om je te helpen. Neem gewoon contact met ons op via e-mail of telefoon en we regelen het voor je!

We begrijpen hoe belangrijk het is om een toilet aan boord te hebben tijdens je uitje. Daarom bieden we verschillende boten aan met een toilet aan boord. Als je deze voorziening nodig hebt, geef dit dan aan in je aanvraag. Als er geen toilet aan boord is, maken we graag een stop bij een van de restaurants langs het water, zodat je comfortabel kunt genieten van je vaartocht.

Onze arrangementen zijn ontworpen om groepen vanaf 10 personen te bedienen, maar we begrijpen dat je misschien met een kleinere groep wilt deelnemen. Als je met 2 of 5 personen wilt deelnemen, houd er dan rekening mee dat de prijs gebaseerd is op een groep van 10 personen. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze prijzen en voorwaarden, dus voel je vrij om contact met ons op te nemen als je hierover vragen hebt. We helpen je graag verder!

Borrelboot

Wat mag je verwachten?

  • Ervaar een unieke borrelervaring op het water
  • Onbeperkte frisdranken, bier en wijn
  • Privéboot met ervaren schipper
  • Geniet van het comfort en de luxe van onze sloepen
  • We staan open voor speciale verzoeken
  • Verken de prachtige Amsterdamse grachtengordel tijdens je tocht

Wacht niet langer

Boek direct jouw Borrelboot!

Verzeker jouw plekje aan boord!

Gerelateerde arrangementen

Misschien is dit ook wat voor jou