Boten

Onze sloepen

Boten

Onze salonboten

Unieke rondvaart, inclusief schipper

Stap aan boord bij onze ervaren schipper en geniet van een unieke privé rondvaart door de Amsterdamse grachten.

100% elektrische, luxe privé boten;

Vaar mee op één van onze 100% elektrische, luxe privé boten.

Diverse arrangementen beschikbaar;

Bekijk ons foodbook en boek het arrangement wat perfect aansluit op jouw privé rondvaart.

boten

Onvergetelijk Feest op het Water

Ben je klaar voor een spetterend avontuur op het water? Zoek niet verder! Bij Sloep Huren Amsterdam maken we van jouw boottocht een onvergetelijke ervaring.

Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment aan arrangementen. Of je nu gaat voor een open sloep met een frisse bries door je haren, of een elegante salonboot voor een vleugje luxe, wij zorgen voor de perfecte setting op de Amsterdamse grachten, het hele jaar door.

Veelgestelde vragen

De opstapplek is nabij het Centraal Station, Oosterdokskade 8. Dit is naast het restaurant Sea Palace. Dit is slechts ongeveer 5 minuten lopen vanaf Centraal Station, dus de boottocht is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, raden we aan om een parkeerplek te reserveren bij Parkeergarage Oosterdok.

De afstaplocatie is gelijk aan de opstaplocatie.

Bij onze vloot hebben we verschillende boten met sanitaire voorzieningen aan boord. Geef bij je reservering aan dat je een boot met een toilet prefereert voor je uitje. Als er geen boot met een toilet beschikbaar is, kunnen we altijd een tussenstop maken bij een van de restaurants langs de waterkant.

Voor alle arrangementen geldt een minimumaantal van 10 personen. Indien je echter met slechts 2 of 5 personen aan boord wilt, houd er dan rekening mee dat het tarief van 10 personen wordt toegepast.