Genieten op de

Pizza & Drinks Boot

Pizza boot

Een perfecte rondvaart

Stap aan boord van een prachtige open sloep met een professionele schipper en geniet van een perfecte rondvaart compleet met onbeperkte drankjes en heerlijke pizza’s. Er gaat niets boven het delen van pizza met vrienden terwijl je geniet van een prachtig uitzicht. Of je nu jong of oud bent, pizza is altijd een favoriet gerecht. Ontdek een mix van verschillende pizza’s die aan boord worden geserveerd.

  • Nu beschikbaar vanaf slechts €54,95 per persoon!
  • Geniet van een mix van verschillende soorten pizza’s.
  • Onbeperkte drankjes, inclusief bier, wijn en frisdrank.

Kies zelf je vaarduur

Minimaal 1,5 uur

Onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Met professionele schipper

Pizza boot

Bij aankomst aan de kade staat de schipper klaar om je te verwelkomen met verfrissende drankjes en smakelijke pizza’s. Terwijl je ontspant, vaart de schipper je mee op een betoverende tocht door de grachten van Amsterdam, waardoor je de stad op een unieke manier kunt ervaren. Deze pizza cruise is geschikt voor allerlei gelegenheden, van feestjes tot speciale evenementen.

Heb je vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op, zodat we een perfecte rondvaart voor je kunnen samenstellen!

Aanvullende informatie over het arrangement

Bij onze opstaplocatie nabij Centraal Station staat de schipper klaar om jullie te verwelkomen. Hij zorgt ervoor dat jullie drankjes ijskoud klaarstaan voor een onvergetelijke tocht. Geniet van de prachtige grachten van Amsterdam en laat je verrassen door een schitterende route door de stad!

Op de boot worden onbeperkt bier, wijn en frisdrank geserveerd. En met “onbeperkt” bedoelen we ook écht onbeperkt!

Normaal gesproken varen al onze boten als een open boot, wat natuurlijk heerlijk is op zomerse dagen. Maar als het begint te regenen, zorgen wij er standaard voor dat de boten worden overkapt, zodat jullie lekker droog en warm blijven.

Alle groepsarrangementen vertrekken en eindigen bij Oosterdokskade 8, naast het Chinees Restaurant “Seapalace”. Dit is slechts ongeveer 5 minuten lopen vanaf Centraal Station, dus het uitje is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, raden we aan om een parkeerplek te reserveren bij Parkeergarage Oosterdok.

Wil je wijzigingen aanbrengen in je boeking? Of het nu gaat om het toevoegen of verminderen van het aantal personen, het bestellen van een glas prosecco of sterke drank, of het wijzigen van het cateringmenu naar een BBQ of bittergarnituur, bij ons kan het allemaal! Neem gewoon contact met ons op via e-mail of telefoon en we helpen je graag verder.

We beschikken over diverse boten met een toilet aan boord. Geef in je aanvraag aan dat je graag een boot met een toilet wilt voor je uitje. Als er geen toilet aan boord is, kunnen we ook een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

Voor alle arrangementen geldt een minimumaantal van 10 personen. Als je echter met slechts 2 of 5 personen op de boot wilt, houd er dan rekening mee dat je voor het tarief van 10 personen betaalt.

Pizza boot

Wat mag je verwachten

  • Het genot van heerlijke pizza’s
  • Onbeperkt drinken (bier, frisdrank en wijn)
  • Een ruime keuze aan verschillende pizza’s
  • Ontspannen en dineren op het water
  • Een unieke ervaring in Amsterdam

Wacht niet langer

Boek direct jouw Pizza & Drinks Boot!

Verzeker jouw plekje aan boord!

Gerelateerde arrangementen

Misschien is dit ook wat voor jou