Boek een van onze

Arrangementen

arrangementen

Kies een all-inclusive arrangement

Voor een vaste prijs per persoon geniet je van een complete vaartocht door de grachten van Amsterdam. Wil je meer weten over onze exclusieve groepsarrangementen aan boord? Bekijk dan snel al onze arrangementen of neem contact op met een van onze medewerkers.

  • Onze prijzen zijn gebaseerd op een minimum groepsgrootte van 10 gasten. We bieden ook arrangementen voor kleinere groepen aan, maar houd er rekening mee dat de prijs per persoon dan iets hoger kan uitvallen.

Bekijk onze arrangementen

arrangementen

Onze groepsarrangementen

Laat je betoveren door Amsterdam met een van onze zes exclusieve arrangementen, ontworpen om jou een onvergetelijke middag op het water te bezorgen. Terwijl we een aantal uur door de prachtige grachten van Amsterdam varen, kun je genieten van verfrissende drankjes en smakelijke hapjes.

Kies voor onze borrelboot en verken Amsterdam terwijl je ontspant op het water. Laat een ervaren schipper je door de grachten leiden, terwijl je geniet van het gezelschap en het adembenemende uitzicht op de stad. Elk arrangement biedt een eigen sloep met schipper en onbeperkte keuze aan wijn, bier of frisdrank! En wat eten betreft, wordt er goed voor je gezorgd, van pizza tot hamburgers, en van BBQ tot borrelplank.

Unieke rondvaart, inclusief schipper

Stap aan boord bij onze ervaren schipper en geniet van een unieke privé rondvaart door de Amsterdamse grachten.

100% elektrische, luxe privé boten;

Vaar mee op één van onze 100% elektrische, luxe privé boten.

Diverse arrangementen beschikbaar;

Bekijk ons foodbook en boek het arrangement wat perfect aansluit op jouw privé rondvaart.

arrangementen

Groepsarrangement in Amsterdam

Een groepsarrangement in Amsterdam is dé plek voor een gezellig uitje met familie, collega’s of vrienden. Boek een groepsarrangement voor een rondvaart op onze boten met een vaste prijs per persoon. Geen moeilijk gedoe, maar duidelijk en snel weten waar je aan toe bent.

Alle groepsarrangementen stappen op- en af bij Oosterdokskade 8, naast het Chinees Restaurant “Seapalace”. Dit is ongeveer 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Je kunt daarom gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het uitje. Mocht je met de auto komen, raden wij aan een plek te reserveren bij de Parkeergarage Oosterdok.