Genieten tijdens onze

Drinks & Snacks Boot

Drinks & Snacks Boot

Borrelen met vrienden?

Het lijkt je vast leuk om gezellig een borreltje te drinken met vrienden, familie of collega’s, maar wellicht heb je geen zin om in een druk café te zitten. Dan is deze boottocht de perfecte keuze voor jou! Op een van onze boten geniet je namelijk van de stad en het water, weg van de drukte van de straten en kroegen.

  • Nu al vanaf €44,95 per persoon!
  • Onbeperkt drinken en snacks;
  • Geniet van een ontspannen rondvaart met drankje in de hand.

Kies zelf je vaarduur

Minimaal 1,5 uur

Onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Met professionele schipper

Drinks & Snacks Boot

Onbeperkt drinks & snacks

Bij deze vaart is onbeperkt drinken voor elke passagier inbegrepen. Daarnaast wordt er een borrel plateau geserveerd met kaas, worstjes, verse noten, huisgemaakte tapenade, hummus, ei/truffel dip, soepstengels en stokbrood. Voor ieder wat wils!

Gedurende anderhalf uur neemt de kapitein jullie mee door de pittoreske grachten van Amsterdam, langs tal van kenmerkende bouwwerken zoals de Magere Brug, de Gouden Bocht van de Herengracht en nog veel meer! Mocht je vragen hebben over de stad, dan staat de kapitein uiteraard klaar om deze te beantwoorden.

Heb je een speciale aanvraag? Neem gerust contact met ons op! We helpen graag om de perfecte tocht voor jou samen te stellen.

Aanvullende informatie over het arrangement

De schipper wacht jullie op bij onze opstaplocatie nabij Centraal Station. De schipper zal de zorgen dat jullie drankjes ijskoud klaar staan voor een onvergetelijke tocht. Geniet van de mooiste grachten van Amsterdam en laat je verrassen door een prachtige route door de stad Amsterdam!

De boot wordt verzorgd met onbeperkt bier, wijn en fris. En met onbeperkt, bedoelen we ook echt onbeperkt!

Al onze boten varen doorgaans als open boten, wat heerlijk is tijdens zomerse dagen. Echter, als het begint te regenen, zorgen wij standaard voor een overkapping, zodat jullie lekker droog en warm blijven.

Alle groepsarrangementen stappen op- en af bij Oosterdokskade 8, naast het Chinees Restaurant “Seapalace”. Dit is ongeveer 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Je kunt daarom gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het uitje. Mocht je met de auto komen, raden wij aan een plek te reserveren bij de Parkeergarage Oosterdok.

Wil je je boeking wijzigen? Denk aan meer of minder personen, een glas prosecco of sterke drank, BBQ of bittergarnituur? Je kan ten alle tijden je boeking wijzigen. Neem hiervoor contact op met ons via e-mail of telefoon.

Wij beschikken over verschillende boten met een toilet aan boord. Geef in je aanvraag aan dat je graag een boot met een toilet aan boord wilt tijdens je uitje. Mocht er geen toilet aan boord zijn, dan kunnen we ook een tussenstop maken bij een van de restaurants langs het water.

Alle arrangementen starten vanaf 10 personen. Als je echter met 2 of 5 personen op de boot wilt, houd er dan rekening mee dat je wel voor 10 personen betaalt.

Drinks & Snacks Boot

Wat mag je verwachten?

  • Ontdek de pittoreske grachten van Amsterdam.
  • Onbeperkt genieten, betekent echt onbeperkt genieten.
  • Ook voor speciale aanvragen staan we klaar.
  • Wij verzorgen de perfecte tocht voor jou.

Wacht niet langer

Boek direct jouw Drinks & Snacks Boot!

Verzeker jouw plekje aan boord!

Gerelateerde arrangementen

Misschien is dit ook wat voor jou