Vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Bubbelboot

De bubbelboot staat garant voor een leuk feestje op het water. Jouw eigen prive sloep 'Majestic' met een fles prosseco voor iedere feestganger, een gastvrije kapitein temidden in de altijd gezellige Amsterdamse grachten. Dit wordt gegarandeerd een succes! Natuurlijk is deze bubbelboot ook leuk te combineren met ander activiteiten in Amsterdam.

De bubbelboot is prive voor 1,5 uur varen inclusief 1 fles prosseco per persoon met een schipper!

Kosten: € 32,50 p.p. incl. BTW (groep van minimaal 8 personen, max 36 personen) 

Voor reserveren en informatie bel 06-34941150 of vul het contactformulier in.

Combi-pakket sloeptocht met flyboarden!

Tess aan het flyboarden 6 Duiken Tess aan het flyboarden 1 Tess aan het flyboarden 10

Een Flyboard bestaat uit twee schoenen met daarin kleine motoren. De motoren zijn met een slang aangesloten aan een jetski, een soort scooter die wordt aangedreven door een waterjetmotor. Via een slang wordt water opgezogen, waarna het vervolgens met hoge snelheid uit de motoren wordt geblazen en je als Flyboarder omhoog wordt gestuwd! Hoe je balanceert op je Flyboard bepaalt je richting. Aangezien al het vermogen van de jetski naar je Flyboard gaat, zal de jetski zelf stil op het water liggen en worden meegetrokken in de richting van waar je als Flyboarder heen vliegt.

De sloep 'Majestic' of 'Royalty' vertrekt vanuit Amsterdam en brengt je naar het Nieuwe Meer, waar je de kunsten van het flyboarden onder de knie gaat krijgen. Na het flyboarden vaart de sloep weer de stad in en kan je op elke gewenste plek weer afzetten.

Bierboot

De bierboot staat garant voor een leuk feestje op het water. Jouw eigen prive sloep 'Majestic' met koud bier en een gastvrije kapitein temidden in de altijd gezellige Amsterdamse grachten. Dit wordt gegarandeerd een succes! Natuurlijk is deze bierboot ook leuk te combineren met ander activiteiten in Amsterdam.

De bierboot is prive voor 1,5 uur varen inclusief 4 biertjes per persoon met een schipper!

Kosten: € 30,- p.p. incl. BTW (groep van minimaal 8 personen, max 36 personen) excl. 0,66 pp. vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting)

Voor reserveren en informatie bel 06-34941150 of vul het contactformulier in.

Kijk voor meer info eens op: flyboardsucces.nl

Kosten: € 84,50- p.p. incl. BTW (groep van minimaal 8 personen) en voor €14,- euro per persoon kan je onbeperkt bier, witte wijn, rose, prosecco en fris drinken tijdens het varen (2 uur).

Voor reserveren en informatie bel 06-34941150 of vul het contactformulier in.

Combi-pakket sloeptocht en suppen!
Client 2 Client 10 Client 13

Suppen of stand up paddling is jezelf staand op een surfboard voortbewegen door middel van een peddel. Deze techniek is onstaan op Hawaii is inmiddels ook in Nederland een steeds sneller groeiende sport aan het worden. Je kunt heerlijk gaan suppen op de plas en wij weten zeker dat je het een prachtige ervaring zal vinden!

De sloep 'Majestic' vertrekt vanuit Amsterdam en brengt je naar het Nieuwe Meer in +/- een uur. Aangekomen in een sfeervol haventje ga je na een korte instructie lekker een uur suppen. Tijdens het suppen blijft de sloep op je wachten en na het suppen vaart de sloep jullie in +/- een uur weer de stad in en kan je op elke gewenste plek weer afzetten.

Voor meer informatie kan je kijken op: Supcenteramsterdam.nl

Kosten: € 49,50- p.p. incl. BTW (groep van minimaal 7 personen) en voor € 14,- euro per persoon kan je onbeperkt bier, witte wijn, rose, prosecco en fris drinken tijdens het varen (2 uur).

Voor reserveren en informatie bel 06-34941150 of vul het contactformulier in.