salonboot huren

Salonboot huren in Amsterdam

Op zoek naar een salonboot om te huren in Amsterdam? Salonboten stralen tijdloze elegantie uit, vooral door hun prachtige houten details. We hebben een diverse selectie salonboten te huur, elk met hun eigen unieke charme. Onze salonboten worden geleverd met een ervaren schipper en zijn geschikt voor groepen van 10 tot 109 personen.

Hoewel salonboten over het algemeen iets minder zitplaatsen bieden dan rondvaartboten, compenseren ze dit met hun hoge overkapping, waardoor je voldoende ruimte hebt om te staan en te genieten van het uitzicht terwijl je door de schilderachtige grachten van Amsterdam vaart.

100% elektrisch

Stap aan boord van een van onze luxe, stille boten en ontspan terwijl je door de Amsterdamse grachten vaart, weg van de drukte van de stad.

Persoonlijke rondvaart

Geniet van een persoonlijke rondvaart door Amsterdam met een enthousiaste, echte lokale schipper.

Hartverwarmende service

We staan dag en nacht klaar om jouw rondvaart onvergetelijk te maken. Bereik ons via de telefoon of e-mail.

salonboot huren

Ontdek Amsterdam vanaf een salonboot

Als je ervoor kiest om een salonboot bij ons te huren, heb je volledige vrijheid om de route te bepalen. Heb je liever een verrassing? Onze schippers kennen Amsterdam als geen ander. Vaar langs de iconische Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht en bewonder de unieke grachtenpanden die elk hun eigen verhaal vertellen. Je kunt er ook voor kiezen om over het IJ naar de historische VOC-haven te varen.

Onze vertreklocatie is gunstig gelegen aan de Oosterdokskade 8, dichtbij het Amsterdam Centraal Station. Dankzij deze centrale ligging is de vertrekplek gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor degenen die met de auto komen, bevindt Parking Centrum Amsterdam Oosterdok zich recht tegenover de opstapsteiger, op Oosterdokskade 140. Hier kun je je auto parkeren vanaf € 10,00 per dag.

Bereken de prijs van jouw boottocht

Vul jouw gewenste opties in en vraag direct een offerte aan

salonboot huren

Het perfecte uitje in de winter

Doordat onze salonboten overdekt en verwarmd zijn, maakt dit het perfecte uitje in de winter. Vaar langs de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, proef van de knusse sfeer die er gedurende de winter in de stad hangt en bekijk de lichtjes die de bruggen versieren zodra het donker wordt vanaf het water.

Onze vloot

Salonboot huren in Amsterdam

Onze favorieten

salonboot huren

Salonboot Ms. Agatha

Bent u op zoek naar een elegante salonboot voor een compleet verzorgd evenement voor circa 20 personen? Dan is de Ms. Agatha dé salonboot voor u!

 • Luxe stoelen, met comfortabele kussens en dekens
 • 100% elektrische aandrijving, dus geen uitlaat
 • Fluister boot, dus geen vervelende geluiden
 • Een bar met volledige uitrusting
 • Lengte van 12 meter lang en 2,50 meter breed, dus in staat om door de kleinere grachten te gaan
 • De leukste kapitein die alle kleine geheimen kent. Hij zal de tour extra speciaal maken
salonboot huren

Salonboot Bartolotti

De Bartolotti is een prachtige klassieke boot, ideaal voor grotere gezelschappen, die inclusief schipper te huur is in hartje Amsterdam. De boot is volledig elektrisch en heeft een open achterdek. Bij regen kan de boot worden afgedekt met een doorzichtige regenkap. De klassieke boot Bartolotti, is een ideale boot voor een verjaardag, bruiloft of een andere speciale gelegenheid.

 • Luxe stoelen, met comfortabele kussens en dekens
 • Ideaal van een groepsgrote van 30 personen
 • 100% elektrische aandrijving, dus geen uitlaat
 • Fluister boot, dus geen vervelende geluiden
 • Een bar met volledige uitrusting
 • De leukste kapitein die alle kleine geheimen kent en de tour extra speciaal zal maken
salonboot huren

Salonboot Titanic

De Titanic is een oude historische salonboot die omgetoverd is tot een multifunctionele boot. Het bijzondere aan deze salonboot is dat er ruimte is voor maar liefst 109 personen. Ook mag de Titanic varen op het IJ, dus muziek op de speakers is mogelijk! Jij mag zeggen hoe jouw perfecte trip eruitziet, en wij zorgen voor een knallend succes waar niets aan ontbreekt. En geen zorgen over wie de salonboot bestuurt.

 • Prachtige boot van 19,9m lang
 • Vaar groen in onze 100% elektrische boot
 • Overkapping in geval van regen
 • Authentiek schip uit 1929
 • Ruimte om staand te borrelen
 • De leukste kapitein die alle kleine geheimen kent

Vanaf waar vertrekt de salonboot?

Opstaplocatie Sloep Huren Amsterdam